Nya perspektiv på organisation och ledarskap

Min andra bok till den här kursen är Nya perspektiv på organisation och ledarskap av Lee G. Bolman och Terrence E. Deal. Jättebra bok. Den är oerhört lättläst och har många tydliga exempel. Underskatta aldrig vikten av tydliga exempel i akademisk litteratur. Har haft ett par mardrömsböcker vad det gäller det området.

Det finns dock en pytteliten sak jag har invändningar på: om inte översättaren slutar rationalisera vartannat val av översatt ord kommer jag att bli tokig! Jag blir vansinnig på alla de ”översättarens anmärkning” som har dykt upp i de sjuttio sidor jag har läst.

Första gången var det intressant, men vid det här laget är jag redo att slita mitt hår.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.