Nytillskott i januari 2019

Jag inledde januari med att låna en bok av min kära mor, som hon hade fått av mig i julklapp:

Vi tycker båda att Louise Winblad är så träffsäker, så självklart ville vi läsa Hej igen vardag!

Årets första inköpta bok blev däremot den här:

Dog Behaviour, Evolution, and Cognition är kurslitteratur i Hundens beteendebiologi 2, som jag kommer läsa nu under våren. Det är verkligen spännande att inse hur mycket hundar faktiskt förstår och hur de har utvecklats för att leva i samspel med människor.

Jag har tidigare nämnt att jag fick världens Supernatural-abstinens efter att ha sett säsong 13, vilket fick mig att surfa runt för att försöka hitta böcker som skulle passa för fans av serien. Jag fick tips om dessa fyra som jag beställde:

Vi kan ju säga att jag bara blev missnöjd med en av dem, annars lyckades de ganska bra med att stilla mitt Supernatural-sug.

Årets första recensionsexemplar blev detta:

Jag läste Stormskörd lagom till recensionsdatumet, men hann inte skriva recensionen i tid. Den kommer att publiceras nu i veckan.

Jag köpte också hem en film i januari:

Jag såg trailern för Glass i slutet av förra året och ville genast se den. Senare fick jag veta att det är den avslutande delen i en trilogi, så då var jag ju tvungen att beställa hem de andra. Jag började med den första, Unbreakable.

Mot slutet av januari kom det hem en bok som jag skulle läsa i min bokcirkel:

Out of Africa blev väl ingen större hit hos någon av oss, men det är kul att ha läst en klassiker.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.