Nytillskott i januari 2021

Ett av mina mål med året är att minska min konsumtion, så de här inläggen kommer förhoppningsvis bli frekvent mindre förekommande. Jag säger förhoppningsvis eftersom böcker är min stora Akilleshäl.

Det har dock varit väldigt lugnt i januari. Jag fick hem lite kurslitteratur:

Psykologin som vetenskap av Lars-Gunnar Lundh och Artur Nilsson är jag ganska djupt inne i för närvarande. Som tur är den faktiskt riktigt bra och intressant. Det här är den första metodkursen som jag har gillat, faktiskt. Kanske för att det är mer en kritisk diskussion kring forskning.

Jag fick ett presentkort i julklapp av min arbetsgivare, som jag givetvis använde till att beställa böcker:

Jag passade förstås på att beställa tre delar till i Deverryserien: The Spirit Stone; The Shadow Isle och The Silver Mage. Nu återstår det bara Sword of Fire innan jag har hela serien i min ägo, men den får vänta ett tag.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.