Nytillskott i juni 2021

Juni har varit en tämligen stillsam månad på inflödesfronten. Först hittade det hem ett recensionsexemplar till mig från Historiska media:

Jag har redan hunnit läsa och recensera Bokförlaget Gyllendufva av Lilly Emme och Sara H. Olsson. Det är en humoristisk feelgood som utspelar sig i förlagsvärlden.

När jag är ute och rastar hunden går jag ibland förbi en lokal boklåda. Jag slänger oftast en blick i deras skyltfönster och i mitten av juli fick jag syn på en bok som fick mig att gå tillbaka till butiken och köpa den:

Vinterfjäril är uppföljaren till Zinat Pirzadehs debutroman Fjäril i koppel, som kom ut för tio år sedan. Jag hade gett upp hoppet om att hon skulle skriva den. Men den kom ut i år och jag är glad över att ha fått tag i den i bra, begagnat skick.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.