Nytillskott i maj 2021

Jag försöker minska min konsumtion i år, så därför har jag sagt mig själv att jag får göra en bokbeställning var tredje månad. I maj var det dags och jag klickade hem denna lilla hög:

Sex böcker som jag beställde i maj.

I bokhögen finns The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle av Stuart Turton, 50 myter om hållbarhet av Jessica Cederberg Wodmar, Slow fashion av Jennie Johansson och Johanna Nilsson, Rule of Wolves av Leigh Bardugo, The Lives of Saints av Leigh Bardugo och Vego i världsklass av Linda Bakkman, Gustav Johansso och Anna Richert. Många av dessa bestämde jag mig i början för året att läsa, så nu har jag chansen.

Men gladast denna månad blev jag nog när jag fick tag i en bok som jag letat efter i många år:

De ulvgrå av Helmer Linderholm

Min mamma har ett ex av De ulvgrå av Helmer Linderholm, som jag läst hur många gånger som helst under tonåren. Jag ville ha mitt eget ex för att jag tycker så mycket om den, men den har varit väldigt svår att få tag i. Och när de har kommit in på Bokbörsen har folk velat ha hutlöst betalt för den. Vi pratar om 400 spänn för väldigt slitna exemplar. Men nu kom den in för ett överkomligt pris och den är i hyfsat skick, så jag ser fram emot att få återbekanta mig med berättelserna.

Jag har också fått hem två recensionsexemplar i maj:

Spegelbilden av Joseph A. Davis har jag redan läst och recenserat. Nordiska gudasagor av Katharina Harrison Lindbergh läste jag ut i söndags, så recension kommer i nästa vecka.

Och, avslutningsvis, så har det hittat hem en DVD till mig:

I maj släpptes sista säsongen av Supernatural, så nu är min samling komplett <3

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.