Nytillskott i september 2021

I september har jag beställt lite från Bokbörsen. Den konsumtion jag försöker komma åt och begränsa mest är den som rör konsumtion av nyproducerade ting, vilket gör att jag inte är lika sträng mot mig själv när det gäller begagnade böcker. Så jag har klickat hem en nätt liten hög:

 • Throne of Jade av Naomi Novik
 • Bläckhjärta av Cornelia Funke
 • Victory of Eagles av Naomi Novik
 • Stanos Volta av Anna Jakobsson Lund
 • The King in Yellow av Robert W. Chambers
 • Crucible of Gold av Naomi Novik

Sedan fick jag även hem ett recensionsexemplar från Historiska media:

En sak i taget av Lilly Emme

Ny feelgood av Lilly Emme: En sak i taget. Jag har redan läst, recenserat och gillat.

Sedan fick jag också hem detta:

Tryckt ex av min magisteruppsats om organisatoriska faktorers betydelse för utmattningssyndrom bland vårdpersonal

Det är ett tryckt läsexemplar av min magisteruppsats, som jag fått av mitt universitet. Den heter Att inte räcka till – Vårdpersonals uppfattningar om organisatoriska faktorers betydelse för utmattningssyndrom: En tolkande fenomenologisk analys. Ja, det är en munfull. Försök säga det tio gånger fort.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nytillskott i september 2021

 1. Gabriella skriver:

  Åh, vad härligt mycket Temeraire i din hög! 🙂 Jag blir sugen på att ta tag i bok 7 nu. Det var ett tag sedan jag läste sjätte boken. Älskar Temeraire!

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag har bara läst första boken i Temeraire, men älskade den. Sedan tappade jag bort serien någonstans på vägen. Men nästa år tänkte jag ta itu med att läsa hela, så jag håller på att leta rätt på böckerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.