Omslagsonsdag #57 Löv

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är löv.

löv1 löv2 löv3

Bildkällor: Respektive boks sida på Goodreads.

Veckans snyggaste är lite oväntat The Last LeafJag älskar fortfarande Maggie Stiefvaters serie, men det är något i den väldigt enkla designen som tilltalar mig. Ett omslag som jag tycker är lite kul är Leaf and the Rushing Waters.

Vad säger ni? Är det något omslag ni fastnar lite extra för?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Omslagsonsdag #57 Löv

 1. Sara Pepparkaka skriver:

  Jag gillar den där ”The vampire’s warden”, men hur ser kopplingen ut mellan vampyrer och höstlöv?

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Ja, det är ju något en kan fråga sig. Ungefär lika stora koppling som mellan vampyrer och äpplen? (Twilight.) Ibland undrar jag om de ens tänker på att det ska finnas koppling mellan innehåll och omslag…

 2. Klara skriver:

  Riktigt fina omslag! De två första raderna gillar jag bäst! 🙂

 3. Boklysten skriver:

  Jag gillar också Leaf and the Rushing Waters

 4. Lena skriver:

  Gillar omslaget till Leaf and the rushing waters. Superhärligt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.