Omslagsonsdag #76 Blått

Jag skulle inte vilja påstå att jag är omslagsfanatiker. Men jag måste erkänna att jag älskar att skriva inlägg om omslag. Därför känns Bokpotatens omslagsonsdag som ett vettigt inslag i mina veckor. Det hela går ut på att hitta ett gäng fina omslag utifrån ett visst tema.

Veckans tema är blått.

blått1 blått2 blått3 blått4

Bildkällor denna vecka är lite krångligt. Majoriteten är hämtade
från Goodreads, men Aliceomslag #2 är hämtad härifrån och
Aliceomslag #3 härifrån.

Blått är en fin färg, kanske inte min favorit, men fin ändå. Det är något som är särskilt slående i de fall då en person enbart har arbetat med olika blå nyanser. Jag är väldigt svag för den typen av bilder, och försökte hitta så många som möjligt till detta inlägg.

Veckans snyggaste är väldigt svår att utse, då jag tycker att majoriteten av dessa är fantastiskt fina. Men jag är lite särskilt svag för raden med Aliceomslag, särskilt de senare två. Den där hon står i flaskan är briljant i sin enkelhet.

Vad tycker du? Vilket av dessa omslag är finast?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Omslagsonsdag #76 Blått

  1. Boklysten skriver:

    Min favorit är Octopussy

  2. Lena skriver:

    Oj så vackra omslag. Har jättesvårt att välja en favorit, möjligen den sista med fjädern i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.