Önskefredag: Höstens nya tv-serier

Önskefredagar är mitt sätt att sukta mig själv genom att lyfta fram böcker tv-serier utifrån ett tema som jag väldigt gärna vill läsa se. Kanske kan det fungera som en sporre att äntligen köpa/låna dessa böcker att verkligen se dessa när de kommer till Sverige.

Veckans tema är tv-serier som har premiär i höst.

Denna vecka lämnar vi böckerna därhän till förmån för lite nya serier som ska börja i höst och som jag ser väldigt mycket fram emot.

Outlander är en filmatisering av Diana Gabaldons romaner och jag ser väldigt mycket fram emot att se den. Det verkar som om de har ändrat en del gentemot böckerna, men förhoppningsvis är den värd att titta på. Den ska gå på Viaplay.

Jonathan Strange & Mr Norrell har ännu inte släppt någon form av poster eller datum när den ska sändas, även om uppgifter säger att den ska gå på BBC One i höst. Förhoppningsvis kommer den till Sverige också.

Agent Carter är en ny Marvel-serie, denna med fokus på Peggy från den första Captain America-filmen. Tillsammans med Howard Stark grundade hon ju S.H.I.E.L.D. Jag ser med spänd förväntan fram emot den här.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Önskefredag: Höstens nya tv-serier

 1. Anna A skriver:

  Outlander vill jag också se, men vill läsa boken först. Den finns hemma så ska bara avsluta ett par andra först…
  Agent Carter ser jag också fram emot.
  Visste inte ens om att Strange & Norrell skulle bli serie. Spännande!

  Själv ser jag fram emot Gotham också. Och Flash kan nog bli intressant.

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Jag måste skaffa Viaplay för att titta på Outlander, men det ska bli gjort 🙂 Jag hoppas bara att den lever upp till förväntningarna.

   Det har varit förvånansvärt tyst om Jonathan Strange & Mr Norrell, och jag kan inte hitta några uppgifter för när den ska börja sändas, annat än nu i höst. Men det verkar vara på gång.

 2. Malin skriver:

  Jag hade ingen koll på att Jonathan Strange & Mr Norell skulle bli serie. Den ser jag fram emot att se!

 3. Ewa K skriver:

  Outlander kan jag också tänka mig att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.