Skrivande

Det här är sedan mitt senaste Skrivande-inlägg. Jag har inte varit så produktiv den här veckan. Vad kan det bero på? Det är inte som om jag har varit genomförkyld eller så, no sir.

Antal ord: 5’384

Vad: Jag kan nu stolt säga att jag har skrivit klart texten om mitt konstnärskap och motivering till utbildning till min ansökan till Konstfack (en väldigt massa ’till’ i den meningen). Jag ska nu bara läsa igenom det igen i lugn och ro innan jag skickar iväg det sista på min ansökan.

Det andra är lite på berättelsen om Lex. För att vara en karaktär som konstant ligger och travar i kanten av mitt medvetande, så är han inte så värst samarbetsvillig när jag väl sätter mig ned för att skriva.

Annars skriver jag mest fragment om karaktärer som knackar på och säger ”hej”. Bland annat var det en kille som var döende och försökte dölja det för alla i sin närhet. En annan var en kille som kämpade med att komma till rätta med sin systers alkoholism. Om det blir något mer än fragment får tiden utvisa.

Lyssnar på: Halestorm – I Get Off
Humör: Trött
Läser: Nya perspektiv på organisation och ledarskap av Lee G. Bolman och Terrence E. Deal, Under din hud av Melissa Marr

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.