Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

Poster för Quart-Life Crisis

Regissör: Marcus Raboy
Manus: Taylor Tomlinson
Medverkande: Taylor Tomlinson
Produktionsår: 2020
Längd: 61 minuter

Taylor Tomlinson är tjugofem år och därmed halvvägs genom sin tjugoårsålderperiod, men hon över det. Färdig med det. Folk tycker om att nostalgiskt drömma sig tillbaka till tjugoårsåldern, men glömmer alla skit som följde med det. Enda anledningen till att folk är nostalgiska över tjugoårsåldern är för att det var en tid när man inte hade mycket ansvar och anledningen till detta, drar hon slutsatsen, är för att tjugoåringar suger.

Taylor Tomlinson är lite yngre än mig, men ändå bjuder hennes show Quarter-Life Crisis på stark igenkänning. Hon lyckas fånga tjugoåringarnas val och kval. Du är vuxen, men ändå inte på riktigt, och ingen litar helt hundra på att du klarar av de saker då får i åtagande att göra. Det är på en och samma gång en tröstande, roligt och något som är perfekt att titta på en kväll när du har lite tråkigt.

För att vara så ung, känns Tomlinson oerhört bekväm på scenen i Quarter-Life Crisis. Hon fångar in publiken med lätthet och levererar sitt material med osviklig timing. Med lätthet sätter hon pulsen på sin samtid, från sina vänners besatthet av bröllop till det ironiska i att skriva på Facebook att nu kommer du ta en paus från sociala medier, som om du väntar på applåder för ditt modiga beslut.

Öppenhjärtigt beskriver hon sig själv och sitt sexliv, och driver med allt. Hon är bitsk, smart och oerhört skarp. Quarter-Life Crisis låter oss ana en framtida storhet och jag ser fram emot att se ytterligare shower av henne.

Betyg 4: Gillade den verkligen.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

  1. Pingback: Månadsrapport: Februari 2021 - C. R. M. NilssonC. R. M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.