Veckans skörd #10

Blodsmagi

Ett recensionsexemplar trillade in från B Wahlströms tidigare i veckan – Blodsmagi av Tessa Gratton. Tack så hemskt mycket!

Tessa Gratton låg tillsammans med Maggie Stiefvater och Brenna Yovanoff bakom sajten The Merry Sisters of Fate där de under en period publicerade en berättelse varje dag. Jag fick veta att Maggie Stiefvater var involverad i projektet i december och tänkte att världen var bra liten, då jag under en tid religiöst följde sajten.

Men det var inte Maggie jag fastnade för då, utan det var Tessa. Hon skrev min favoritnovell av verken, The Vampire in the Box. Det ska bli spännande att se hur hennes roman är.

För övrigt älskar jag sammetsbokryggen.

New Delhi-Borås

Jag fick ett erbjudande från författaren att få en förhandstitt på manuset till denna bok. Boken kommer att tryckas i mitten av februari, men förhoppningsvis ska jag ha hunnit läsa den innan dess.

Det verkar som en väldigt intressant berättelse. Som det som står på omslaget så handlar det om en indier som cyklade från New Delhi till Borås för kärlekens skull. Ska bli spännande att läsa.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #10

  1. Fina omslag på båda böckerna!

  2. Så fint omslag New Delhi boken hade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.