Veckans skörd #111

Jag fick ett mejl från Swedish Zombie om att Johan Rings novell Rent-a-Claus skulle finnas tillgänglig för gratis nedladdning året ut. Då kunde jag inte motstå utan laddade ned den:

RentaclausJohanRing10172_f

Frågan är om jag kommer våga den… Oftast är jag långt ifrån lättskrämd, men ibland kommer perioder när jag blir just det. För närvarande går jag med nerverna utanpå huden. Det är jättelätt att skrämma mig sömnlös och det hänger i sig i dagar så att jag knappt vågar gå in i ett mörkt rum.

Så Rent-a-Claus får kanske vänta ett tag till. Eller? Räknar med att läsa en del sockersött till jul så det kanske behövs något som väger upp…

Även en fysisk bok har kommit hem till mig:

AliceochfluganJamesRice10212_f

Monika recenserade Alice och Flugan i förra veckan och gjorde mig ännu mer nyfiken på den. Eftersom hon skulle göra sig av med den tänkte hon att den kunde få flytta hem till mig, vilket jag blev väldigt glad över. Tack så hemskt mycket! Nu vet jag vad som står näst på tur 🙂

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Veckans skörd #111

 1. Johanna skriver:

  Den bästa sortens post! 🙂

 2. Monika skriver:

  Åh, jag laddade också ner Rent-a-Claus, den ska jag läsa när julen närmat sig ännu lite mer 🙂

  Vad bra att boken kommit fram. Nu kommer jag att vara nervös ända tills du har läst den 🙂

 3. Lottens bokblogg skriver:

  Jag fick också mejlet. Kanske jag ska ladda ner den. Men klarar jag att läsa den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.