Veckans skörd #137

Jag har faktiskt varit duktig och inte köpt några böcker. Men nu börjar ju höstgivningen rulla igång och då blir det en del recensionsexemplar. Först ut, så kom det ett recensionsexemplar från Ordfront förlag:

flickan med gåvorna

Flickan med gåvorna av M. R. Carey har recensionsdatum den 8 september, men den uppmärksamme läsaren har noterat att den här finns med på listorna över sommarens bästa.

De andra två är väl tekniskt sett inte recensionsexemplar, utan e-böcker som förlagen har skickat gratis. Men de räknas ändå:

13 svarta sagor

Swedish Zombie skickade ut ett gratisexemplar av 13 svarta sagor till oss bokbloggare, och det är så många bra författare som medverkar så det ska bli spännande. Min nästa mellanbok.

Apart förlag erbjöd oss bokbloggare en rabatt på bioaktuella Alena, men också ett låguppläst digitalt läsex. För min del fungerar det digitala läsexet alldeles utmärkt:

alena

Alena av Kim W. Andersson liknas lite vid Carrie av Stephen King och handlar om mobbing och trakasserier i internatskolemiljö. Det ska bli riktigt kul att sätta tänderna i den här snart.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.