Veckans skörd #141

Det här blir nog de sista recensionsexemplaren jag tar emot på ett tag, men det är ju också nu som bokutgivningen brukar lugna ned sig så det gör väl inte så mycket.

Först kom det här hem till mig:

recensionsexemplar5

Sara Dalengren är en av bokbloggarna bakom Beas bokhylla och det var ju självklart att jag ville läsa hennes debutroman. Kanske årets snyggaste bok, rentutav, jag är så vansinnigt förälskad i omslaget. Att det sedan följde med choklad gjorde ju saker och ting bara bättre. Jag kommer recensera den på onsdag.

Det andra recensionsexemplaret gjorde mig nervös över att det inte skulle hinna komma före jag började jobba, men i fredags dök det upp:

hogt-spel

Högt spel är första delen i Leigh Bardugos nya fantasyserie, som utspelar sig i samma värld som Grisha-trilogin. Jag älskade ju hennes tidigare serie och har sett fram emot den här hela hösten. Helgen har gått åt till att sträckläsa den, och jag kommer recensera den i nästa vecka.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans skörd #141

  1. Annette skriver:

    Ett otroligt vackert omslag. Det blir spännande att läsa recensionen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.