Veckans skörd #145

Eftersom jag i år för första gången jobbar på julafton, så känns det som om jag behöver arbeta lite extra hårt på julstämningen. Därför passade jag på att göra en beställning när Discshop hade erbjudande på julfilmer:

Efter lite om och men blev det The Muppet Christmas CarolEn underbar jävla jul och A Christmas Carol. Förhoppningen var att jag skulle hinna se alla tre under min ledighet innan jul, men jag hade mer att göra än väntat så det blev bara en sedd. Men det hjälpte i alla fall lite.

Sedan kom det en mystisk avi i veckan. Både jag och min syster har förnamn som börjar på C, vilket ställer till det när Posten adresserar bara ut initialen i förnamnet. Men det visade sig vara till mig. Ett överraskningsrecensionsexemplar från Gilla Böcker:

En lite för tidig julklapp blir Tusende våningen av Katharine McGee, en dystopi som utspelar sig i ett framtida New York. Jag har nog aldrig hört talas om boken tidigare, men den låter spännande. Recensionsdatum är den 18 januari (när bloggen fyller 5 år!)

Orelaterat till bok och film, men är det någon som har tips om hur en fotar guldtext och gulddetaljer på böcker på ett vettigt vis? Det blir alltid mörkt och oläsligt när jag försöker.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #145

  1. Bokhuset skriver:

    Kika in hos Oarya. Han har en julklapp att dela ut. Och ja, jag gillade den så mycket att jag måste tipsa om den. 🙂

  2. Bokhuset skriver:

    Och Tusende våningen måste ju läsas. Hittar inte alls vad den handlar om, men omslaget är fantastiskt fint. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.