Veckans skörd #16

fejkad orgasm

Jag vet vad jag sade. Jag vet också att jag skulle iväg på kurs för att utbilda mig till skolinformatör för RFSU och tyckte att det här var en rolig grej att ha med sig. Dessutom var boken otroligt billig. Jag har hört att boken ska vara väldigt bra och det är ett viktigt ämne att prata om. Det ska bli spännande läsning.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #16

  1. Aha, så det var det du var iväg på. Hoppas attboken är bra 😀

  2. Nilmas Bokhylla skriver:

    Om inte annat var det en ganska snygg bok 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.