Veckans skörd #24 Jag har varit lite stygg

les misérables

Les Misérables släpptes ju på DVD nu i veckan och jag hade förhandsbokat den. Jag gick ju och såg den på bio i januari och tror att det kanske blir en av årets bästa filmer. Vad jag tyckte om den då kan du givetvis läsa i min recension.

Det riktigt kliar i mig efter att se om den.

perks of being a wallflower

Jag har en liten egenhet: jag kan inte fråga personal om vad något kostar och sedan inte köpa det, därför att jag känner mig så dum för att ha frågat om jag inte köper den. Igår stod jag i bokhandeln och tittade på lite ungdomsböcker när jag märkte att inte en enda The Perks of Being a Wallflower hade prislapp på sig. Jag sade det till en av tjejerna i butiken och vips så hade jag en pocketbok i handen. Suck.

Som ni ser på bilden (och det syns ganska tydligt) så har jag läst i den. Jag läste faktiskt ut den i går kväll och det är väl tur det. Det är relativt okej att bryta mot köpstoppet om jag faktiskt läser ut de böckerna väldigt fort.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Veckans skörd #24 Jag har varit lite stygg

  1. Det är en sådan där undantagsregel som jag inofficiellt har. Om jag köper en bok och läser ut den samma dag eller dagen efter är det OK att bryta mot köpstoppet.

  2. Frida skriver:

    Åh jag missade Les Misérables när den gick på bio!! (Katastrof) Men nu när den finns ute på dvd kanske man borde hyra den ikväll 🙂

  3. Lena skriver:

    Måste absolut se Les Misérables.

  4. Anna A skriver:

    Gjorde precis som du med Les Mis och har nu hunnit se den två gånger sedan drn kom hem i tisdags. Upptäcker nya saker aty älska för varje gång. Verkligen annorlunda att se nu när jag lyssnat in mig på soundtracket emellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.