Veckans skörd #25

Jag och min mamma tog en tur till stan tidigare i veckan. Vi gick in på Myrorna efter viss tvekan när vi såg skylten om att det var halva priset på all skönlitteratur. Jag stannade och sade: ”Ska vi verkligen gå in här?”

Mamma tittade på mig, tittade på skylten, sade att jag kunde ju inte bryta mot köpstoppet om hon gav mig böckerna. Jag har världens bästa mamma som gör vardagen ljusare <3

bokhög

Det blev tre böcker i väldigt bra skick. De ser ju nästan nya ut! Någon gång förra året tipsade Lotten i en tematrio om Snow Falling On the Cedars av David Guterson och jag har haft den uppskriven på min lista ett tag. Nu är den dock i min bokhylla.

Blacklands av Belinda Bauer tipsade många om förra året, så den fick också följa med hem. Audrey Niffeneggers Själens osaliga längtan har inte stått på någon officiell lista, men när Vargnatt recenserade den tyckte jag att den verkade ännu bättre än Tidsresenärens hustru.

Sedan hände detta samma dag:

kokböcker2

Kokböcker kan jag aldrig motstå. Jag är dessutom alltid sugen på fisk och har varit väldigt sugen på att laga pastarätter på senare tid. Detta kan ju inte vara att bryta mot köpstoppet heller, eftersom de inte direkt är böcker som en läser.

När vi kom hem upptäckte vi att jag hade fått post:

förr eller senare

Jag vann ju boken av Boktjuven och den kom verkligen i expressfart! Blev så himla glad när jag såg att jag hade vunnit, eftersom jag velat läsa den en längre tid. Det enda som gör att jag inte har läst ut den redan är faktumet att jag försöker läsa ut The Story of My Life.

Lite senare i veckan fick jag paket från CDON:

perks of being a wallflower film

The Perks of Being a Wallflower som film. Jag sträckläste ju boken förra fredagen och den dröjde sig kvar lite hos mig. Dessutom har jag hört mycket Ezra Miller, som ska spela min favoritkaraktär från boken.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Veckans skörd #25

 1. Lottens Bokblogg skriver:

  Vilken härlig mamma du har!
  Ska bli spännande att se vad du tycker om Guterson. Det är flera år sen jag läste den, men jag minns att jag gillade den. Det är en av min makes ”all time favourites”

 2. Lena skriver:

  Jag har två böcker av Belinda Bauer som står och väntar i bokhyllan. har hört att dom skall vara så bra!!

 3. Anna A skriver:

  Vilken snäll mamma du har. Håller med helt i resonemanget, även när det gäller kokböcker. Skulle lägga till pyssel/stick/virkböcker i kategorin ”oböcker” också 🙂 Ser fram emot att läsa vad du tycker om dessa framöver.

 4. Linda skriver:

  Min mamma gör precis samma sak:).

 5. 23minuter skriver:

  Så snällt av din mamma, mammor är allt bra att ha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.