Veckans skörd #48 Årets första recex

Årets första recensionsexemplar damp ned i brevlådan i torsdags och det var från B. Wahlströms – tack så hemskt mycket!

blodsväktaren

Blodsväktaren är den andra delen i Tessa Grattons serie The Blood Journals, men den är bara löst kopplad till den första boken och handlar om helt andra karaktärer. Jag har börjat läsa den och tycker att det verkar spännande, men har haft lite dåligt med lästid.

Om du vill veta vad jag tycker om Blodsväktaren får du kika tillbaka den 21 januari – då är det recensionsdatum!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Veckans skörd #48 Årets första recex

 1. Elina skriver:

  Ååå! Nu är jag riktigt avundsjuk på dig! Hoppas jag också får ett ex!

 2. Lena skriver:

  Fick också hem denna i brevlådan. Den är jättefin!

 3. Linda skriver:

  Klickade den första boken till min minneslista på biblioteket:).

 4. Freja skriver:

  Så kul att få recex, hur lyckas du med det?

  • C.R.M. Nilsson skriver:

   Lite blandat. Ibland får jag förfrågningar, ibland skriver jag och frågar själv. Den här har jag skrivit och frågat efter själv. Varje förlag brukar ha en liten flik som heter ”Press” och där står det hur du går till väga för att beställa recex.

 5. Mia Eggimann skriver:

  Den är fin, jag har dock inte läst nr 1 i serien än.
  Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.