Veckans skörd #49

Jag fick hem lite paket i slutet av veckan, så här kommer ett något försenat inlägg.

Denna impulsbeställning kom i fredags:

supernatural

Jag tror inte min syster hade räknat med att vi alla skulle fastna så mycket för Supernatural, men nu så står vi här och har laddat upp med ytterligare säsonger. Det Kim Manners verkar ha tagit med sig från Arkiv X till denna serie är visst vikten att avsluta säsongen med en riktig cliffhanger…

Sedan åkte jag och hämtade ett paket i gårkväll:

mellandagsrea

Jag kunde inte motstå att lägga in en liten beställning under Adlibris mellandagsrea, även om det bara blev två böcker från själva rean. Men låt oss ta en liten titt.

Askungeleken av Kelly Link är ju en ”uppföljare” på Fel grav, som jag läste förra året. Citattecknen är där därför att i originalutgåva så är det egentligen samma bok, som i svensk utgivning har delats i två volymer. Även om den första inte tog mig helt med storm, så vill jag gärna läsa mer av henne.

Jag hade nästan ett löfte om att jag skulle få Lauren Olivers Pandemonium i födelsedagspresent, dessvärre klarar jag inte av att vänta tills dess med tanke på hur första boken slutade. Den står näst på tur i prioriteringen.

Excluded av Julia Serano var ett av de alternativ vi hade att välja på i min bokklubb. Det är inte den bok som blev vald, men klubben är upplagd som så att om huvudvalet inte tilltalar dig så kan du läsa något av de andra alternativen och diskutera. Jag vill hellre läsa den här som handlar hur en ska få feminist- och queerrörelsen att bli mer inkluderande.

Den odödliga Henrietta Lacks av Rebecca Skloot var en bok som väckte mitt intresse när den kom ut förra året. Många av er bloggare var väldigt positiva till den, vilket bådar gott. Det ska bli väldigt spännande att läsa den.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Veckans skörd #49

  1. Lotten skriver:

    Henrietta Lacks ligger och väntar på att bli läst här. Skönt med någon mer som införskaffar böcker 😉

  2. Supernatural är så bra 😀

  3. Boklandskapet skriver:

    Åh, måste beställa hem Supernatural. Började titta på dem online eftersom de gick så sent på kvällen när det sändes i Sverige. Men av någon anledning föll det iväg och jag minns knappt vad den handlade om men jag minns att den var ruggigt bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.