Veckans skörd #59

Den här veckans skörd är lite större än den förra, men efter det här är det bra på ett tag.

Först ut, två böcker som jag lånade av min mormor:

pearl s buck

Jag valde ut Pearl S. Buck som en av de författare jag ska läsa i utmaningen klassiska kvinnor. Eftersom jag velade fram och tillbaka valde jag till sist att låna både Pion och Kom, min älskade. Det är två hur tjusiga som helst utgåvor från femtiotalet och det ska bli kul att läsa dem.

Sedan har jag även impulsköpt film:

tillsammans är man mindre ensam2

Under förra veckans En smakebit på søndag fick jag tips om att Tillsammans är man mindre ensam även fanns som film och när jag hittade den för en billig peng, tänkte jag att jag lika gärna kunde se den. Den verkar riktigt mysig och jag tror att berättelsen i vissa avseenden kan passa bättre som film.

Jag gjorde även en sista reabeställning (även om den bara innehöll en reabok):

bokrea

Övernaturligheter för hela slanten. Enthralled är den enda reaboken och även den som ligger längst ned i prioriteringen bland dessa. Det är nämligen en novellsamling och den novell som Melissa Marr medverkar med har tydligen spoilers för Darkest Mercy, så det blir till att läsa den först. Men högst upp på prioriteringen av dessa ligger Blameless av Gail Carriger. Jag börjar få Alexia Tarabotti-abstinens!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Veckans skörd #59

  1. Tillsammans är man mindre ensam är en riktigt bra film tycker jag 🙂 Har inte läst boken ännu.

  2. Jag gillade boken Tillsammans är man mindre ensam, men älskade filmen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.