Veckans skörd #78

Denna vecka har det faktiskt trillat in lite böcker. Bland annat detta recensionsexemplar:

världens viktigaste kyss

Från förlaget – tack så mycket! Det har blivit mycket David Levithan i år, Världens viktigaste kyss är den fjärde boken av honom som jag läser. Den är nog nästan bäst av dem jag har läst i år, men mer säger jag inte förrän på måndag, då det är recensionsdatum.

Jag har ju sagt att i och med att jag läser fem hyllvärmare, så får jag köpa en ny bok. Priset på vatten i Finistère var min femte hyllvärmare och då gjorde jag en liten bokbeställning:

fangirl

Jag tror knappast någon som följer bloggen har missat hur gärna jag vill läsa Fangirl och nu passade jag på. Hoppas, hoppas den är något för mig! Annars lär jag bli fruktansvärt besviken. Det är nästan så att jag vill hugga in på den nu på stört…

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Veckans skörd #78

 1. Marie Eggimann skriver:

  Jag har faktiskt aldrig hört talas om Fangirl innan, det blir spännande och läsa vad du tyckte sedan.

 2. Bella skriver:

  Åh jag stod och pillade på Världens viktigaste kyss idag på jobbet och ångrar att jag inte köpte den. Så himla nyfiken på den!

 3. Fangirl är jag också nyfiken på! Ska bli jättespännande att se vad du tycker

 4. Lena skriver:

  Är väldigt sugen på att läsa Fangirl.

 5. Boklandskapet skriver:

  Håller på att läsa Fangirl just nu och du kanske inte ska ha några egentliga förväntningar om den, jag hade en del innan och är lite besviken, inte dålig men ah försök att inte ha för höga förväntningar bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.