Veckans skörd #89

Den här veckan har jag fått hem årets första recensionsexemplar, och det är från Gilla böcker. Boken i fråga har jag varit sugen på att läsa sedan jag först hörde talas om den förra året.

livets outgrundliga mysterier

Livets outgrundliga mysterier tycks vara en sådan där typisk bok som jag kommer att tycka om. Killar som bryter mot könsroller, vänskap, lite udda personer… Sedan är jag fascinerad av författaren i sig. Benjamin Alire Sáenz har mexikanskt ursprung och har skrivit den här boken till viss del därför att han vill skildra en mexikansk-amerikansk familj som de inte brukar skildras. Sedan kom han själv på att han var homosexuell i sena år, vilket också var en bidragande orsak till att han skrev den här boken.

Jag ska börja läsa den här imorgon. Recensionsdatum är den 2 mars, så om du vill veta vad jag tycker om boken får du kika in då!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckans skörd #89

  1. Maria skriver:

    Låter intressant. Gilla böcker har många intressanta titlar. Jag har läst tre och har fått så mycket mersmak. Den här verkar lovande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.