Veckans skörd #90 Bokrea, del 2

Ytterligare en tanke denna bokrea var att jag mest skulle handla böcker i fysisk butik och jag tror att det gick lite bättre med det än mina andra regler. Visserligen har jag beställt två böcker till via Bokus, men dessa är barnböcker och bör gå ganska kvickt för mig att läsa ut.

Vi kör dessa i den ordning att jag hämtade ut dem, tror jag. Vilket också blev omvänd alfabetisk ordning. Kul sammanträffande!

CDON

john bauers förtrollande sagovärld

 • John Bauers förtrollande sagovärld kombinerar två av mina favoritsaker här i livet: sagor och vackra bilder. Jag har läst några av de sagor som han illustrerade, men långt ifrån alla och många i denna samling har jag inte läst. Så jag kommer nog att läsa en hel del sagor i år.

Bokus

bokreabokus

 • Kvinnan i svart av Susan Hill har jag varit väldigt nyfiken på under en längre tid. Det ska bli kul att läsa den och se om jag blir skrämd! (Jag har för övrigt plockat bort klistermärket, eftersom det retade mig att det tog upp så mycket av omslaget.
 • The Daylight Gate av Jeanette Winterson räknar jag som mitt stora fynd på bokrean. Den har stått länge med på önskelistor till jul och födelsedag, och nu fick jag den för 15 kronor. Känns bra!
 • Elefanten som gick upp i rök av Haruki Murakami blir första gången jag läser noveller av honom. Intressant att se om han behärskar även det formatet.

Adlibris

bokreaadlibris

 • Snusk av Alan Bennett har jag sneglat på i ett par års tid och varit lite tveksam till om jag skulle läsa. Men eftersom han golvade mig med Drottningen vänder blad så hoppas jag på en bra läsupplevelse.
 • Vad vi pratar om när vi pratar om Anne Frank av Nathan Englander var det ju ett par bokbloggare som bokcirklade för ett eller två år sedan, och jag blev då rejält nyfiken på den. Nu när den ändå var på rean passade jag på.

Och så ställer jag samma fråga igen: Har jag gjort några fynd? Rekommendationer bland dessa?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

16 svar på Veckans skörd #90 Bokrea, del 2

 1. Lottens bokblogg skriver:

  15 kronor för en bok av Winterson? Hm…

 2. Spännande! Kvinnan i svart är jättebra!

 3. Boklysten skriver:

  Bauer köpte jag också.

 4. Gia - Bokfrossa skriver:

  klistermärket rök snabbt från mitt recex av boken med 😉 såå fult!

 5. Lena skriver:

  Kvinnan i svart är riktigt bra. Elefanten som gick upp i rök fick flytta in även hos mig.

 6. Kvinnan i svart är bra! 🙂

 7. Monika skriver:

  Jag köpte också Elefanten som gick upp i rök. Och Kvinnan i svart. Även jag slet bort det där fula röda klistermärket.

 8. Disa skriver:

  Oj, jag måste skaffa den där Bauer boken! Han ritade ju så fantastiskt vackert och så gillar jag sagor också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.