Då drar vi igång!

Idag är första dagen av NaNoWriMo och efter en trög, motvillig start har jag skrivit så att fingrarna glöder. Jag har insett att detta är mitt fjärde NaNoWriMo, och hur kul är inte det?

les misérables3

Men det är ytterligare en sak som drar igång idag, och den är minst lika rolig som NaNoWriMo. Idag börjar nämligen Les Misérables-bokcirkeln. Till första tillfället, den 28 november, är det tänkt att vi ska ha hunnit läsa den första delen, den som heter Fantine.

Jag är ivrig på att få sätta i tänderna och jag är ivrig över att få diskutera Fantine, särskilt. Än finns det tid att anmäla sig – antingen genom en kommentar här, hos Anna eller genom att gå med i Goodreadsgruppen.

För att komma i stämning lyssnar jag på filmsoundtracket just nu.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning, skrivande och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.