Ett par glädjeskutt i hundranitti knyck

Jag har tidigare skrivit om tidningen Skriva och tipsat om den. Även om jag har hittat ett sätt att skriva för mig som jag upplever fungerar, så finns det en hel del tips det kliar i mig att pröva på.

Efter att ha sett både Lotten och 23 minuter skriva om den, kom jag på att det kanske var dags att köpa det senaste numret. Sagt och gjort – jag har ägt tidningen i precis en halvtimme. Jag har mest slöbläddrat och inte kommit fram till att läsa den ordentligt ännu. På sidan 10 hajade jag dock till. Till höger på sidan stod nämligen mitt namn.

Det blev inte riktigt amerikansk dokusåpa. Men näranpå. Jag skuttade runt (glädjeskutt i hundranittio knyck, som rubriken så glatt konstaterar). Det är inte varje dag jag upptäcker att jag har vunnit en bok. Boken i fråga heter 3 enkla regler finns inte – en romanskola och är skriven av Elisabeth Norin. Jag saknar ord för hur mycket jag ser fram emot att läsa den och kan knappt ge mig tåls till att den ska komma.

Goda nyheter så här på lördagkväll!

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning, skrivande och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.