Fem frågor om Varför vara lycklig när du kan vara normal?

Varför vara lycklig när du kan vara normal?Hur många kapitel har du läst i ”Varför vara lycklig när du kan vara normal?”?
Jag är på kapitel 5 av 15.

Vad var den första meningen boken?
När min mor var arg på mig, vilket var ofta, sa hon: >>Djävulen ledde oss till fel krubba.<<

Vad var den sista meningen du läste i boken?
>>Jag kan skriva mina egna…<<

Hur tycker du att ”Varför vara lycklig när du kan vara normal?” verkar?
Jag har lite svårt att komma in i den på grund av att jag har lite svårt att koncentrera mig just nu. The Casual Vacancy var en distraktion och ett stressmoment. Nu när jag är klar ska jag förhoppningsvis kunna koncentrera mig. Jag var lite orolig att hon skulle använda sig av en mer konventionell stil för att skriva sin självbiografi. Men det var ganska obefogat och hon skriver på sitt vanliga, speciella vis. Jag har inte läst Oranges are not the only fruit så jag vet inte vart detta ska bege sig och det är spännande.

Vilken händelse är din favorit hittills?
Det kommer låta lite lustigt, men när mamman har bränt hennes böcker. Hennes reaktion är mer att hon ska skriva sina egna än något annat och att hon håller böckerna i huvudet.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.