Fem frågor om I ljuset av din skugga

I ljuset av din skuggaHur många kapitel har du läst i I ljuset av din skugga?

Jag är på kapitel 29 av 35.

Vad var den första meningen boken?

Devlin stod orörlig när spökflickan närmade sig.

Vad var den sista meningen du läste i boken?

”Jag vill att hon ska dö för det här.”

Hur tycker du att I ljuset av din skugga verkar?

Som en frisk fläkt efter Berusad av evigt liv. Jag tycker om de båda huvudpersonerna, Ani och Devlin, och är intresserad av handlingen. Nyfiken, rent utav. Jag läser den i långa sträckor och tycker att den är underhållande.

Dessutom får det ju ett stort plus att handlingen utspelar sig hos Mörkerhovet, som är det hov som jag tycker bäst om. Niall har visserligen inte varit med så mycket, men han är en av mina favoritkaraktärer, vilket gör saker och ting bättre. Jag gillar också att Seth är med.

Vilken händelse är din favorit hittills?

Jag tror jag tycker bäst om när Ani fick sin springare. Det var en liten detalj jag hade glömt från Under din hud, men det är en av de coolaste grejerna med det här universumet. Mer på det formskiftande, intelligenta och lojala sättet än bilar-som-äter-folk-sättet.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.