Informanter sökes till studie om utmattningssyndrom bland vårdpersonal

Hej!

Mitt namn är Cassandra Nilsson. Till vardags arbetar jag som stödpedagog inom LSS, men är tjänstledig för att läsa Psykologi 4 vid Linköpings universitet. Nu under våren ska jag skriva en uppsats inom psykologi och mitt valda ämne är utmattningssyndrom/utbrändhet inom vården. Jag letar nu efter personer att intervjua.

Jag söker dig som arbetar inom LSS eller äldreomsorg och som har varit sjukskriven under en längre tid för utmattningssyndrom, men som nu kanske är åter i arbete. Du måste vara över 18 år. Ditt deltagande innebär att vi träffas digitalt för en intervju, som kommer ta mellan 60 till 90 minuter. Du kommer att få prata fritt kring 13 frågor som rör dina erfarenheter av utmattningssyndrom. Det är dina erfarenheter och upplevelser som står i centrum, vilket innebär att det är du som kommer prata mest under intervjuerna. Intervjuerna kommer att genomföras under april.

På grund av de rådande omständigheterna kommer intervjuerna ske digitalt via Zoom/Skype/Teams, vad som fungerar bäst för dig. Dessa kommer att spelas in och det inspelade materialet kommer enbart att användas i forskningssyfte. Som deltagare är du anonym, vilket innebär att du kommer förses med ett fingerat namn. Ditt deltagande i studien är frivilligt och du har rätten att dra dig ur, men på grund av det tidskrävande arbete som analysen innebär är det ej möjlighet att hoppa av när denna är igång. Meddelande om avhopp måste meddelas mig senast den 30 april 2021.

Jag behöver ha svar om ditt deltagande senast onsdagen den 21 mars 2021. Om du har frågor kring studien är du välkommen att ta kontakt med mig på min mejl nedan.

Med vänliga hälsningar,
Cassandra Nilsson

Cassandra Nilsson casni315@student.liu.se
Handledare: Rolf Holmqvist rolf.holmqvist@liu.se

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i okategoriserad och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.