Läsplanering: December 2022

November har varit en omtumlande månad och jag hoppas att december ska vara vänligare mot mig. Att det kommer lite snö och bäddar in världen i ett täcke. Att jag får en del mysig läsning läst. Att det blir gott om glögg, pepparkakor och lussekatter för min del.

Dessa fyra böcker vill jag lite särskilt läsa i december:

  • Mind the Gap, Dash and Lily av Rachel Cohn och David Levithan är tredje delen om Dash och Lily. Jag tror inte att den kommer vara lika bra som första boken, men vi kan ju hoppas att den är lite mysig ändå.
  • Snösystern av Maja Lunde visste jag redan förra året att jag ville läsa till jul, så det var en av böckerna jag beställde hem nu i november. Den verkar mysig.
  • Christmas Days av Jeanette Winterson är det ju tradition att jag läser om kring jul. Jag ser fram emot att sjunka ned i den igen. Undrar vilken novell jag kommer fastna för i år? Det brukar vara olika från år till år.
  • Alan Turing av Andrew Hodges får vara den enda icke-julboken på listan. Jag fyndade den i år på bokrean och ser fram emot att läsa den. Alan Turing fascinerar mig.

Hur är det med dig – ska du läsa en massa julböcker i december?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.