Läsplanering: Juli 2019

  • Dog Behaviour, Evolution, and Cognition av Adám Miklósi hade jag som kurslitteratur i Hundens beteendebiologi 2, men vi läste inte hela i kursen och det vill jag göra.
  • Hjärtat stannar sist av Margaret Atwood fyndade jag på bokrean i år med tanken att Atwood brukar vara bra.
  • De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör och hur man undviker dem av Arthur Freeman och Rose DeWolf har stått och samlat damm i min bokhylla i många år. Jag hade tänkt läsa den förra året, men kom aldrig så långt.
  • Begravningsståt av Jean Genet fyndade jag på förra årets rea. Jonas Gardell nämnde Genet en del i sin senaste bok, vilket gjorde mig sugen på att på nytt läsa något av denna märkliga franska författare.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.