Mitt skrivande

Mitt skrivandeAntal ord: 10249 ord

Det känns som om jag alltid skriver så här, men det har mest blivit recensioner. Av någon anledning har jag haft en mindre spärr vad det gäller skrivandet ett tag nu.

En anledning till detta beror nog på att jag just nu skriver väldigt mycket i mina kurser och att de är väldigt feedbackorienterade, det vill säga att mina medstudenter måste lämna en kommentar om vad som är bra och vad som är mindre bra. Det är feedback som är ett tvång från kursledares sida och som jag själv inte har bett om, vilket ibland kan leda till att den känns demotiverande. Till exempel, jag skulle nog få skit för att ha använt ett ord som ”demotiverande”.

Jag har ändå gjort ett försök att gå tillbaka till ett mindre seriöst projekt och arbeta på det för att sträcka på skrivarmusklerna. Det kan hända att jag har vuxit ifrån det, eftersom jag har hållit på med det en längre tid, men det är inte direkt som om idén vill ge med sig. Det är bara det att allting jag pressar ur mig känns stelt, ryckigt och livlöst.

Men jag har en förhoppning om att det ska lossa. Jag började nämligen planera en berättelse, ett bidrag till en novelltävling, som känns som om det är precis rätt för att jag ska hamna i gängorna igen.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.