Mitt skrivande

Mitt skrivandeAntal ord: 25’846

I vanlig ordning har det blivit en hel del recensioner. Det är märkligt hur det kommer och går det här med recensioner: i vissa perioder går det hur lätt som helst, i andra tar det emot något otroligt.

Under en period fick jag riktigt ordentligt flyt i skrivandet. Jag satt varje dag, skrev mellan femhundra till tvåtusen ord per dag, och mådde så otroligt bra av det. Dessvärre kom det lite familjekriser, skolan drog igen, så jag tappade det. Jag ska försöka plocka upp det igen så snart som möjligt.

En stor del av det skönlitterära var i min mindre seriösa fantasyvärld, den som jag använder för att sträcka skrivarmusklerna, som bekant. När jag kände att jag kom igång igen, så gick jag över till noveller. Jag plockade upp utkastet till en novell sedan flera år tillbaka och skrev klart ett första utkast. Ytterligare en novell har jag påbörjat och den är nästan klar, men jag har en liten bit kvar.

Jag har också plockat lite med Alumina. Men den får nog ligga till uppsatsen är klar, så slipper jag vara så splittrad. Det är en sista genomgång som den ska få, sedan ska den iväg till testläsare.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i skrivande och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.