Nytillskott i juni 2023

Tanken var väl inte direkt att jag skulle köpa böcker i juni. Men så insåg jag att jag ville ha lite semesterläsning. För jag hade ju inte över 140 olästa böcker i hyllan sedan tidigare. Min reptilhjärna slog till och gjorde en beställning från Adlibris:

Det fick bli Husband Material av Alexis Hall, som är uppföljaren till en av mina favoriter från maj månads läsning, och Atalanta av Jennifer Saint, som kom ut tidigare i år. För att vara mig är ju två böcker lite beskedligt.

Sedan kan min reptilhjärna ha slagit till och beställt ytterligare semesterläsning som kommer i juli… Men det tar vi en annan dag. Om det skulle råka vara så.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.