Nytillskott i oktober 2020

Stackars Marabo var ju tvungen att dra ut lite tänder i början av oktober, och då blev ju matte tvungen att driva runt i väntan på att hon skulle bli färdig. En hel del pengar blev förstörda, men jag köpte bara en bok:

Drömmen runt hörnet av Lucy Dillon ropade på mig. Jag behövde något mysigt och varmt. En antidepressiv i bokform.

Sedan kom en av årets mest efterlängtade böcker för min del:

Varje år kring oktober, vilket var när hon flyttade hem på prov till mig, så har jag satt ihop en bok med minnen från det gångna året. Årets bok blev särskilt fin, tycker jag.

En ny liten ask kom också från Novellix nu i oktober:

Fyra förtjusande kattnoveller. Fast jag vet inte om jag tycker att katter är läsarens bästa vänner. Hundar verkar störa mindre medan man läser. Åtminstone lägger sig aldrig Marabo tvärs över boken medan jag läser 😉 Hon kanske som högst vill ha lite klappar och magkli medan jag läser.

På tal om hundar, så köpte jag till sist en hundbok som jag har hört mycket gott om:

Många andra hundägare som har rädda, försiktiga hundar har tipsat om Blygerhundar av Jessica Mann. Jag ska läsa den nu i november och hoppas få många bra tips kring att hjälpa stärka min försiktiga tös.

Avslutningsvis så hittade det också hem ett recensionsexemplar till mig mot slutet av månaden:

Lögnspiran av Joseph A. Davis är en fristående fortsättning på hans serie om Markus av Trolyrien. Det ska bli intressant att läsa.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.