Sköldpaddor

Igår var jag tydligen så trött att jag lade all min rena tvätt i tvättkorgen. Jag letade mig fördärvad imorse efter min polo innan jag hittade den och sedan var det bara att skratta åt mig själv. Så dumt.

Kame är min andra amigurumi (min första är längre ned i inlägget, men jag ville inte skrämma bort er). Jag hade inte virkat på många år så det har tagit mig tid att komma in i det igen.

Namn: Kame
Färdigvirkad: Februari 2011
Höjd: 10 centimeter
Material: Järbro Garns Molly (grönt och ljusgrönt – finns på Panduro), virknål storlek 8, påsybara ögon 9 mm från Panduro
Mönster: Sköldpadda från Virka Amigurumi – söta små glädjespridare av Mia Bengtsson

Sven var det första jag virkade på väldigt lång tid och som ni ser så måste jag ha lyckats läsa av mönstren helt fel. Han var en present till min syster, som höll god min och sade att hon tyckte om honom för att han var lite udda.

Namn: Sven
Färdigvirkad: Februari 2011
Höjd: 15 centimeter
Material: Järbro Garns Molly (grönt och ljusgrönt – finns på Panduro), virknål storlek 8, påsybara ögon 9 mm från Panduro
Mönster: Sköldpadda från Virka Amigurumi – söta små glädjespridare av Mia Bengtsson (kanske inte bäst att skriva ut det – om Ms Bengtsson skulle råka läsa det här, vilket jag inte finner troligt, ska hon veta att det bara var mina nybörjarmisstag som förstörde mönstret)

 

 

Lyssnar på: Glee Cast – Loser Like Me
Humör: Har ont
Läser: Stardust av Neil Gaiman

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i amigurumi och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.