So many feelings, so little time

Jag läste ut Mullvaden sent igår kväll och bortsett från att jag flera gånger var tvungen att säga högt; ”stackars Jim, stackars Jim”, så är jag långt ifrån säker på vad jag ska skriva om den.

Jag har så många tankar och känslor som virvlar och snurrar förbi i skallen och jag kan inte riktigt komma på vad jag skulle skriva om den. De lösryckta tankarna är att jag måste skriva en recension samt även göra en jämförelse mellan filmen och boken. Det känns som om filmen är co-dependent med boken och när jag ser om den någon gånger efter att  skolåret är över kommer jag förstå den så mycket bättre. De lämnar en hel del saker outsagda i filmen som det krävs att man har läst boken för att förstå.

Jag tror inte jag har haft så här många röriga tankar och känslor om en bok sedan jag läste Out av Natsuo Kirino förra året.

Ursäkta mig medan jag försöker klottra ned lite lösryckta tankar på papper.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.