Top Ten Tuesday: Books I Resolve To Read in 2013

Top Ten Tuesday

På årets första dag, vill The Broke and the Bookish att vi ska lista de böcker vi lovar att läsa 2013. Lovar och lovar – jag har en förhoppning om att jag ska läsa de här böckerna, men vi får se hur det blir med det.

1. Everything’s Eventual 1408 av Stephen King är en bok jag fick och började läsa när jag gick i tvåan på gymnasiet. Men lärare i engelska trodde inte på att jag skulle kunna skriva en recension på en novellsamling, så jag fick snällt byta bok och sedan fortsatte jag aldrig.

2. Min Boktolva 2013. Böckerna kommer att annonseras snart.

3. Before I Fall av Lauren Oliver, då Lauren Oliver är en författare jag är väldigt nyfiken på.

4. Quo vadis? av Henry Sienkiewicz är nu upphittad igen och ska läsas någon gång i år.

5. Minst fem av mina hyllvärmare 2013.

6. Harry, a History av Melissa Anelli var en av mina julklappar 2012 och det vore bra om jag kunde få den utläst.

7. Likaså med Dance Dance Dance av Haruki Murakami.

8. Betvingade av Simona Ahrnstedt hade jag tänkt att jag skulle hinna med och läsa 2012, men jag hann aldrig. Så 2013 får den ta och bli läst.

9. Fjärilen i mitt huvud av Anders Paulrud är en liten tunn bok om att vara döende som jag impulsköpte och nu är riktigt nyfiken på.

10. Draksjukan av Stefan Arvidsson var en bok som min mamma försökte avråda mig från att köpa, dels för att den var dyr, dels för att hon inte trodde att jag skulle tycka om den. Men jag köpte den – och läste den inte. Känns som om jag borde göra det.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Top Ten Tuesday: Books I Resolve To Read in 2013

  1. Monika skriver:

    Trodde först att jag inte kände igen en enda bok, men sedan såg jag ju. Punkt 1 är ju en King. Som jag läst. Tyvärr var det så längesedan att jag knappt minns, men 1408 minns jag och Riding the bullet. Kings noveller brukar ju vara av lite skiftande kvalitet, men jag tycker nog att han ALLTID är läsvärd 🙂

  2. ..wow…vilket bra lärare alltså..

    • C.R.M. Nilsson skriver:

      Jag kommer inte ihåg vad det var för recension – de flesta jag skrev under gymnasiet hade ett stort område för karaktärsanalys, vilket kanske kunde bli svårt. Men jag hade nog kunnat klura ut hur jag skulle göra, ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.