Veckans skörd #50

Det kan kanske vara kul att se vad jag, bland annat, sysslar med just nu:

brain and behavior

I handikappvetenskapen har vi nu nått fram till det som kallas för den biologiska nivån och då är det hjärnan och dess inflytande på beteende som står i fokus. Jag är en riktig nörd för neurobiologi och den här verkar så himla bra, så det ska bli kul att sätta tänderna i den.

Jag har även fått en bok av min kära mor:

f-ordet

Det är en antologi som verkar ha en hel del spännande kapitel i sig. Det känns kanske bäst att avsluta Excluded och låta den sjunka undan lite innan jag ger mig på nästa bok, men det ska bli spännande.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.