30 Days of Hunger Games: Par

Jag bestämde mig för att klumpa ihop tre dagar eftersom jag tycker att det räcker med ett inlägg dedikerat till dessa frågor.

30 days of hunger gamesDay 19: Your favorite pairing:

Ofta känns det som om Hungerspelen marknadsförs som en kärlekshistoria, men det finns faktiskt väldigt få par i canon (i den faktiska berättelsen). Bland de få som finns så gillar jag både Katniss/Peeta och Katniss/Gale eftersom båda har så pass olika dynamiker, samt Finnick/Annie.

När jag läser fanfic, brukar det mest bli sådant som handlar om Finnick. På så sätt har jag spårat in på Finnick/Cinna, två karaktärer som jag inte kan minnas att de skulle ha träffat varandra, men som i en skicklig författare med grepp om båda personers personlighet faktiskt blir riktigt lysande.

Jag gillar också Finnick/Katniss/Peeta och Katniss/Gale/Peeta i olika varianter. För ett tag sedan läste jag en väldigt intressant Gale/Peeta fanfic, vilket gjorde mig nyfiken på att läsa lite mer berättelser om denna pairing.

Day 20: Your least favorite pairing:

Pass. Kommer ärligt talat inte på någon.

Day 21: A pairing you don’t get:

Haymitch/Effie är en väldigt populär pairing som jag inte förstår mig på. Jag tycker de har ett väldigt antagonistiskt förhållande och det är sällan han är trevlig mot henne.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.