Åter i väntan på att jag ska vakna: Amigurumi!

Troligen ligger jag och sover när detta inlägg kommer att läggas upp på bloggen. Liksom förra året har jag gett bort egenhändigt virkade amigurumi, men i år blev det bara en. Och den var till min syster, som önskade sig en Ogliosaurus Plex när jag virkade min och det dröjde lite innan jag blev klar med den.

ogliosaurus plex

Färdigvirkad: December 2013
Höjd: 22 centimeter
Material: Marks och Kattens Nissegarn (vitt och svart), Järbro garns Tindra (svart), grönt garn av okänt märke till halsduken, virknål storlek 2½, barnsäkra ögon 9mm från Loveknitting, bomullsvad till stoppningen.
Mönster: Ogliosaurus Plex från Virka roliga amigurumis av Mia Bengtsson.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i amigurumi och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Åter i väntan på att jag ska vakna: Amigurumi!

  1. Pingback: En liten val » C.R.M. Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.