Den roligaste tv-serien jag har tittat på

nämn en tv-serieJag måste erkänna en sak: jag har väldigt svårt för komediserier. Sällan är de roliga och alltför ofta sparkar de ned mot grupper som redan får ta alldeles för mycket skit, till exempel transpersoner.

Jag brukade titta på The Big Bang Theory och tyckte den var rolig, men nu är jag mest trött på den. Plus att den är skapad av Chuck Lorre och hans serier är definitivt sådana som inbegrips av första paragrafen.

Den roligaste tv-serien får nästan bli Torchwood. Jag brukar skratta en hel del medan jag tittar på serien, särskilt åt Iantos repliker. Spännande handling varvas med vitsiga kommentarer. Även Buffy the Vampire Slayer stämmer den beskrivningen in på.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på Den roligaste tv-serien jag har tittat på

 1. Lena skriver:

  Jag gillar verkligen The Big BangTheory. Så otroligt rolig serie. Vänner är även det en serie som jag gillar!

 2. Freja skriver:

  Jag slukar många komedier och älskar BBT!

 3. Anna A skriver:

  Håller med dig om BBT, gillade förr men sen tröttnade jag.
  Torchwood har jag inte sett så mycket men håller med om att Buffy definitivt var rolig bitivs 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.