Ett secondhandfynd gav mig #glädje #sommarlovmedkulturkollo

IMG_20150726_114324

Jag var inne på Myrorna en sväng igår och hittade givetvis ett gäng böcker. Efter veckan som har gått så kände jag att jag behövde lite uppmuntran och blev särskild glad när jag hittade första delen i Lord John-serien, Lord John och kärlekens ljuva plåga. Då håller jag min Gabaldon-abstinens på stången ett tag till!

Lord John är en av mina favoritkaraktärer i Outlander-serien och jag har varit så fruktansvärt nära att klicka hem de första delarna i serien flera gånger nu, men att hitta den här för femton kronor secondhand känns inte alls dumt. Gissa vad jag ska börja läsa härnäst?

Vad jag hittade mer? Det får ni veta nästa lördag. Men vi kan säga att det är mestadels klassiker och en del som jag har nämnt flera gånger på bloggen att jag vill ha.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett secondhandfynd gav mig #glädje #sommarlovmedkulturkollo

  1. Boklysten skriver:

    Secondhandaffärer är bra men farliga. Jag brukar komma hem med mer än vad jag hade tänkt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.