Fem frågor om boken jag läser just nu

Hittad någonstans på det stora vid nätet.

Hur många kapitel har du läst i boken?
I skrivande stund är jag på kapitel 5 av 11 kapitel.

Vad var den första meningen  boken?
I had just come to accept that my life would be ordinary when extraordinary things began to happen.

Vad var den sista meningen du läste i boken?
And that is how someone who is unusually suspectible to nightmares, night terrors, the Creeps, the Willies, and Seeing Things That Aren’t Really There talks himself into making one last trip to the abandoned, almost-certainely-haunted house where a dozen or so children met their untimely end.

Hur tycker du att boken verkar?
I’m having a blast. Jag tycker verkligen om den hittills. Jag får precis lagom mängd kårar längs ryggen och gåshud, vilket gör mig himla nöjd. Jag fick tipset av en vän och hon har verkligen styrt mig rätt. Det här är en bok jag kommer att tycka om, känns det som.

Vilken händelse är din favorit hittills?
Jag tror det är när Jakob och hans pappa sätter sig ned och pratar om farfadern. Han må ha varit en underbar farfar, men han var en usel pappa. Det är sällan karaktärer får vara så tvåsidiga i litteratur, känns det som, och jag tyckte det var en riktigt rörande scen.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.