Filmåret 2014

Jag tror inte 2014 kommer bli något större filmår för min del. Hittills i år har jag bara sett tre filmer och det som kommer upp på bio lockar inte särskilt mycket. Här är i alla fall sex filmer som jag skulle kunna tänka mig att se:

filmsugenattsepå

  • Captain America: The Winter Soldier går ju på bio just nu och ettan var faktiskt en angenäm överraskning. Tyvärr får jag inte vibbarna att tvåan är lika bra, utan att det är mer standardaction.
  • Maleficent har jag velat se sedan jag först hörde talas om den förra året. Lite kul med en film där en Disneyskurk får huvudrollen. De trailers jag har sett för filmen gör att jag är väldigt sugen på att se den. Den verkar väldigt bra.
  • Divergent hoppas jag kommer att bli bra, men är tyvärr inte alls övertygad. Kommer nog ändå se den när den har premiär eller åtminstone nära inpå.
  • The Fault in Our Stars kommer jag troligtvis inte se på bio. Och om jag ser den på bio, ska jag nog inte ha smink på mig. Det lär bli en del tårar.
  • X-Men: Days of Future Past kan antingen bli riktigt bra eller riktigt dålig. Tiden lär utvisa hur det faller sig.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Filmåret 2014

  1. Lena skriver:

    Det där är filmer som även jag tänkt se!!

  2. Längtar så efter Mockingjay, tyckte Catching Fire var riktigt bra! Ser fram emot Divergent och The Fault In Our Stars också, håller tummarna för att de lyckas fånga en del av böckernas charm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.