Harajuku Flicka

Misaki, som hon heter, var från början avsedd att vara ett sätt för mig att testa mönstret innan jag skulle virka min Merlin amigurumi, men hon är min darling girl. Jag fick först inspiration till henne när jag läste hur man kunde göra mönstret personligare och det stod att man kunde göra en pojke med kort hår. Min tanke var: varför inte en punkflicka med kort hår?

Jag hade tänkt att hennes kläder skulle vara svartvita, men så upptäckte jag att garnet jag hade köpt till Morganas klänning var lite tjockare än det jag i övrigt använder. Jag ville se om det gick att använda i kombination och med en lite mindre virknål så fungerade det faktiskt.

Namn: Misaki
Färdigvirkad: Maj 2011
Höjd: 22 centimeter
Material: Marks och Kattens Nissegarn (aprikos, svart och vitt), grönt akrylgarn av okänt märke, Järbro garns Tindra till håret (svart – finns på Panduro), virknål storlek 2½, barnsäkra ögon 9mm från Ilkkadesign, pärlmix från Panduro.
Mönster: Harajuku flicka från Virka roliga amigurumis av Mia Bengtsson.

 

Lyssnar på: Halestorm – Familiar Taste of Poision
Humör: Seg
Läser: Nya perspektiv på organisation och ledarskap av Lee G. Bolman och Terrence E. Deal, Under din hud av Melissa Marr

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i amigurumi och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.