Merlin OCH Het? Måste ha varit snäll

HetMerlin

Den här veckan har det inte gått en dag utan att jag har fått hem ett paket. Igår kom Merlin och idag kom Het. Någon dag senare i veckan lär The Casual Vacancy av J.K. Rowling komma.

Merlin

Jag har redan börjat titta på Merlin och upptäcker att jag faktiskt inte har sett en hel del av säsong 1. Första avsnittet, till exempel (spenderade det med händerna framför ansiktet och sade, ”Merlin, you idiot” om och om igen).

Det är lite kontrast mellan säsong 1 och säsong 4. Det känns märkligt att de ger vinkar om romans mellan Gwen och Merlin. Ännu värre känns det med vinkarna om Arthur med Morgana! De är ju som syskon.

Het

Jag blev till sist så nyfiken på Het att jag beställde hem ett recensionsexemplar och Gilla Böcker var snälla nog att skicka ett till mig. Tack snälla! Ska bli riktigt spännande. Gillar att den inte lär vara heteronormativ.

Jag tyckte att Het kom i ett snyggt paket:

Het

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i film och tv, läsning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.