Läsplanering: Augusti 2017

Det här året bara rusar förbi. Vi är snart inne i dess åttonde månad utan att jag riktigt förstår hur det gick till. Men även om jag känner mig lite smått förbryllad över detta, så tänkte jag planera lite vad jag vill hinna med i augusti.

  • Dead Souls av Nikolai Gogol. Hyllvärmare. En rysk klassiker som har legat på min läsplatta i evigheter. Elif Batumans bok som jag läste tidigare i år gjorde mig sugen på att till sist ta tag i den.
  • Ledarskap som din hund förstår av Charlotte Swanstein. Hyllvärmare. Böcker om hundar är alltid intressant.
  • Livet enligt Fikry av Gabrielle Zevin. Bokreafynd från i år. Egentligen hade jag lite planer på att läsa den här under semestern, men det blev aldrig av. Det känns dock som sommarläsning så det får bli att jag läser den i augusti.
  • The Hound of the Baskervilles av Arthur Conan Doyle. Omläsning. Av många räknas det här som den bästa Sherlock Holmes-romanen, men jag har aldrig varit speciellt förtjust i den. Får se om det bli skillnad av att läsa den på engelska.

Har du läst någon av dessa titlar?

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: Augusti 2017

  1. Monika skriver:

    Livet enligt Fikry har jag oläst i hyllan. Har hört mycket gott om den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.