Läsplanering: Augusti 2022

Då var augusti här. Det här året har rusat iväg, i vanlig ordning. Läsningen flyter på och jag hoppas kunna läsa en hel del på det som återstår på min semester. Särskilt de här fyra (egentligen fem, men jag fick inte plats med Mosippan av Elsie Johansson på bild):

  • Blood of Tyrants av Naomi Novik är den åttonde delen i serien om Temeraire. Ärligt talat ser jag inte jättemycket fram emot den här, då den ska involvera att Laurence tappar minnet.
  • Gröna draken, vita tigern av Annette Motley är en omläsning jag ser fram emot. Jag läste den här boken i början av gymnasiet och älskade. Jag hoppas att den ska vara lika bra nu.
  • Mosippan av Elsie Johansson är andra delen i berättelsen om Nancy. Även om första boken inte överväldigade, är jag nyfiken på hur det ska gå.
  • Skarp av Helena Dahlgren är en nyutkommen bok som gjorde mig rejält nyfiken. Den trycker precis på alla mina knappar. Jag har med den i min augustibeställning på böcker.
  • Sunrise by the Sea av Jenny Colgan finns också med i den bokbeställningen. Ingen sommar utan Jenny Colgan. Och det var länge sedan man läste om Polly och Huckle.

Om C.R.M. Nilsson

Boknördig beteendevetare som jobbar som stödpedagog. Hjärtat klappar lite särskilt för spekulativ fiktion.
Det här inlägget postades i läsning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering: Augusti 2022

  1. Lena skriver:

    Blir säkert trevlig läsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.